¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9781087803258
Páginas:
112
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Tanah Warata

Flatland, Javanese edition

Edwin A Abbott

Tapa blanda
Sinopsis

Karya ilmu ilmiah lan matematika iki kalebu satir sing apik banget lan nyenengake nglipur sing wis maca pesona luwih saka 100 taun.

Iki nggambarake perjalanan ing alun-alun, matématikawan lan penduduk Flatland loro-dimensi, ing ngendi wanita, garis lancip, langsung lurus - minangka bentuk sing paling murah, lan ing endi pria bisa uga duwe sisih, gumantung karo status sosiale.
Liwat kedadeyan aneh sing nggawe dheweke sesambungan karo pirang-pirang bentuk geometri, alun-alun duwe petualangan ing Spaceland (telung dimensi), Lineland (siji dimensi) lan Pointland (ora ana dimensi) lan pungkasane nduwe pemikiran kanggo ngunjungi wilayah papat dimensi - revolusioner gagasan kanggo dheweke bali menyang jagad loro-dimensi. Flatland ora mung maca sing apik banget, iki isih introduksi fiksi pertama-tingkat kanggo konsep saka pirang-pirang dimensi ruang. Pandhuan, nglipur, lan menehi pancingan kanggo imajinasi.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
13,92 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up