¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2018
ISBN:
9788117558102
Páginas:
204
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Senyor de la Guerra de Mart

Warlord of Mars, Catalan edition

Edgar Rice Burroughs

Tapa blanda
Sinopsis

Aquesta aventura continua amb John Carter i els seus amics de Barsoom, escapen d'una presó alienígena i lluiten per la justícia.

Al final del llibre anterior, l'esposa de john carter, la princesa dejah thoris, està empresonada al Temple del Sol per la vil pretenda deessa Issus.

Es diu que cal esperar tot un any de Barsoomian abans de la sala en què el presoner gira cap a l'entrada.

Després de la batalla al final del llibre anterior, que va acabar amb la destrucció de la religió de Issus, l'esposa de John Carter i altres dues dones van quedar tancades en una presó lentament rotativa unida al Temple del Sol, cadascun dels quals centenars de cèl·lules només estan oberts al món exterior cada any. Mentrestant, l'amic de Carter s'ha convertit en el nou rei del negre Primer Mestre de Marcià, i els blancs que rebutgen l'antiga religió també guanyen un nou líder sense nom, però encara hi ha alguns que desitgen mantenir l'antiga religió desacreditada, inclòs el líder de l'època, el sant Hekkador Matai Shang. John Carter descobreix que un Primer Nascut anomenat Thurid coneix el secret del Temple del Sol i ell i Matai Shang volen rescatar a la filla de Holy Thern, Phaidor, que ha estat empresonat amb Dejah Thoris i una altra princesa de Barsoomia, la fugida de ptarth, a la Temple presó durant diversos centenars de dies.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
11,13 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up