¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9789902947163
Páginas:
160
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Pulo Dokter Luwih Akeh

The Island of Dr. Moreau, Javanese edition

Herbert George Wells

Tapa blanda
Sinopsis

A wong tuwan kapal sing dilanggar ing pulo Pasifik ngadhepi rahasia peteng, makhluk aneh, lan alesan kanggo mbukak kanggo urip.

Pulo Doctor Moreau, nyuwun pangertosan kangge nimbang watesan ilmu alam lan bédanipun antawising manungsa lan galak. Campuran fiksi ilmiah aneh, romance, lan pandhuan filosofis, iku salah sawijining standar fiksi ilmiah awal.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
13,71 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up