¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9781087808031
Páginas:
44
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Pranyatan Kamardikan, Konstitusi, lan Hak Asasi

Declaration of Independence, Constitution, and Bill of Rights, Javanese edition

Thomas Jefferson

Tapa blanda
Sinopsis

Pranyatan Kamardikan minangka salah sawijining dokumen sing paling penting ing sejarah Amerika Serikat.

Iki minangka tumindak resmi sing dijupuk kabeh 13 koloni Amerika ing nyatakake kamardikan saka pamrentah Inggris. ... Perang antara koloni lan Inggris Raya diarani Perang Revolusi Amerika (1775-1783).

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
11,81 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO
keyboard_arrow_up