¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9789488329834
Páginas:
334
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Pimpernel Abang

The Scarlet Pimpernel, Javanese edition

Baroness Orczy

Tapa blanda
Sinopsis

Bersenjata mung pandhita lan licik, wong siji kanthi ora sopan mbantah para revolusioner Prancis lan ngluwari pirang-pirang wong lanang, wanita, lan bocah sing ora duwe budi saka guillotine.

Kanca-kancane lan musuhe mung ngerti mung minangka simpernel abang. Nanging agen Prancis sing kejem kasebut sumpah nemokake identitas lan mburu dheweke.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
12,96 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up