¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9789717822921
Páginas:
272
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Petualangan saka Tom Sawyer

The Adventures of Tom Sawyer, Javanese edition

Mark Twain

Tapa blanda
Sinopsis

Ing pinggir Kali Mississippi, tom sawyer lan kanca-kanca ngupayakake petualangan ing saben-saben.

Banjur siji malam kepungkur ing kuburan padha nliti sawijining pembunuhan. Anak lanang nggawe sumpah getih ora bakal ngandhani rahasia kasebut, lan dheweke bisa mlaku dadi bajak laut kanggo nggoleki harta karun sing didhelikake. Nanging nalika Tom ditangkap ing guwa, dheweke bisa lolos tanpa kacilakan?

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
10,83 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO
MÁS OFERTAS
keyboard_arrow_up