¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9788896685914
Páginas:
288
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Pembunuhan ing Pranala Kasebut

The Murder on the Links, Javanese edition

Agatha Christie

Tapa blanda
Sinopsis

Ing sawijining lapangan golf Prancis, jutawan ditemokake ing punggung ... A nggoleki pit montor kanggo bantuan ndadekake Poirot menyang Prancis. Nanging, dheweke tiba ing kasedhiya kanggo nylametake klien-e, sing awak brutal sing wis tusuk saiki ngubur mudhun ing kuburan cethek ing lapangan golf. Nanging kenapa wong mati nganggo mantel putrane? Lan sing ana cinta-surat cinta ing saku? Sadurunge dheweke bisa njawab pitakonan-pitakonan kasebut, kasus kasebut diuripake kanthi panemuan liyane, mayit sing dipateni identik ...

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
13,17 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO
MÁS OFERTAS

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up