¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9789140211361
Páginas:
590
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Oliver Twist

Oliver Twist, Javanese edition

Charles Dickens

Tapa blanda
Sinopsis

Sawise mlayu saka papan kerja lan manik-manik pompous Mr Bumble, Oliver nemokake awake dadi maling saka maling sing dikerjokake dening karakter sing cetha lan ora bisa dieling-eling - Artful Dodger, penculik Bill Sikes sing ganep, Mripat Bull asu, lan pelacur Nancy, kabeh diawasi dening Fagin master-maling licik. Gabungan unsur Gothic Romance, Newgate Novel lan melodrama sing populer, Dickens nyipta jinis fiksi sing anyar, lan njarke anane masyarakat sing kejem, lan diwarisake kanthi rasa ancaman lan misteri sing ora iso dilupakan.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
20,23 €
IVA incluido
FREE PENÍNSULA
AÑADIR AL CARRITO
MÁS OFERTAS

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up