¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2018
ISBN:
9788988086421
Páginas:
110
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Mesin Wektu

The Time Machine, Javanese edition

Herbert George Wells

Tapa blanda
Sinopsis

Kanthi lumpatan spekulatif sing isih mbebayani, panuduh sing wani ngunjungi mangsa sing bakal dikepengini lan pengarep-arep sing paling peteng. Tarik tungkaran mesin wektu kasebut nyebabake dheweke mundhak nalika Bumi amba.

Ing kana dheweke nemokake loro balapan aneh-Eloi ethereal lan Morlocks subterranean-sing ora mung nglambangake dualitas alam manungsa, nanging uga menehi potret sing kuwat banget marang wong-wong mau. Diterbitake taun 1895, karya iki penemuan sing narik kawigaten para pembaca ing ambang abad anyar. Berkat wawasan lan wicara provokatif, mesin wektu bakal terus narik kawigaten para pembaca kanggo generasi sing bakal teka.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
10,34 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO
MÁS OFERTAS

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up