¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2019
ISBN:
9789523572386
Páginas:
40
Idioma:
Tamaño:
25,4 x 20,3 cm
Categorías adicionales:

Mačka zdravilka

Slovenian Edition of The Healer Cat

Tuula Pere

Tapa dura
Sinopsis

Celesse, the healer cat, is a highly respected member of the neighborhood. As the mistress’s favorite cat, she spends lazy days in the warmth of the house.
One snowy night a mother hare rushes in, desperate for help. Reluctantly, the healer cat travels with her through a nighttime snowstorm and biting cold winds. In a dark forest, Celesse comes face-to-face with a scary surprise and is forced to gather her powers for the first time in a while. 
---
Zaradi svoj daru je bila Beti, mačka zdravilka, sila spoštovana članica soseske. Bila je tudi ljubljenka svoje gospodarice, tako da je lahko ves ljubi dan uživala v toplini doma.
Potem pa je nekega večera k njej prišla mati zajklja in jo prosila za pomoč. Tako milo jo je pregovarjala, da je mačka zdravilka vendarle popustila in sledila zajklji v noč, v snežni vihar in oster mraz. V temnem gozdu pa je Beti čakalo strašno presenečenje in prisiljena je bila zbrati vso svojo moč. 
Ko je bilo dolgo nočno potovanje končno za njo, je posijalo sonce, ki pa ni ogrelo le zasneženega gozda, pač pa tudi srce mačke zdravilke.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
23,58 €
IVA incluido
FREE PENÍNSULA
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up