¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2019
ISBN:
9789523250291
Páginas:
40
Idioma:
Tamaño:
25,4 x 20,3 cm
Categorías adicionales:

Kucing Tukang Tamba

Javanese Edition of The Healer Cat

Tuula Pere

Tapa dura
Sinopsis

Celesse, the healer cat, is a highly respected member of the neighborhood. As the mistress’s favorite cat, she spends lazy days in the warmth of the house.
One snowy night a mother hare rushes in, desperate for help. Reluctantly, the healer cat travels with her through a nighttime snowstorm and biting cold winds. In a dark forest, Celesse comes face-to-face with a scary surprise and is forced to gather her powers for the first time in a while.
---
Amarga bakate, Sekar si kucing tukang tamba yaiku anggota sing dikurmati ing wilayah kuwi. Dadi kasenengane juragan wadone, dheweke seneng banget menakake dina-dina malese ing angete sajroning omah kuwi.
Nanging sawetara wektu sabanjure, ana ibu mlebu, njaluk pitulungan. Mempenge ibu kuwi ngalahake wegahe si kucing tukang tamba, sing banjur nyababake dheweke ngliwati sawijining wengi badai salju lan hawa sing adhem banget. Ing sajroning alas peteng dhedhet, Sekar nemokake kekagetan sing medeni lan nyababake dheweke ngetokake kakuwatane.
Ing wengi sing suwe iku lan perjalanan sing nduweni kasil iku rampung, srengenge munggah, ngangetake ora mung alas sing katutup salju, nanging uga atine sang kucing tukang tamba.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
23,58 €
IVA incluido
FREE PENÍNSULA
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up