¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2018
ISBN:
9789238840220
Páginas:
196
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Krigsherre af Mars

Warlord of Mars, Danish edition

Edgar Rice Burroughs

Tapa blanda
Sinopsis

Dette eventyr fortsætter med John Carter og hans venner af Barsoom, undslippe et fremmed fængsel og kæmper for retfærdighed.

I slutningen af ​​den foregående bog er john carter's kone, prinsessen dejah thoris, fængslet i solens tempel af den forgæves pretender gudinde Issus.

Det siges at man må vente en hel barokke år før rummet, som fangen er i, drejer tilbage til indgangen.

Efter kampen i slutningen af ​​den foregående bog, som endte med ødelæggelsen af ​​Issus religion, blev John Carters kone og to andre kvinder låst i et langsomt roterende fængsel knyttet til Solens Tempel, hvor hver sin hundrede celler er kun åbne for omverdenen en gang om året. I mellemtiden er Carters veninde blevet den nye konge af den sorte Martian First Born, og de hvide Martian Therns, der afviser den gamle religion, får også en ny navngivende leder, men der er stadig nogle, der ønsker at beholde den gamle misfornøjede religion, herunder ternernes tidligere leder, Hellige Hekkador Matai Shang. john carter opdager, at en første født ved navn thurid kender hemmeligheden ved solens tempel, og han og matai Shang vil redde den hellige terns datter phaidor, der er blevet fængslet med dejah thoris og en anden barokke prinsesse, der er i ptarth Temple fængsel i flere hundrede dage.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
11,16 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up