¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2019
ISBN:
9789188667762
Páginas:
504
Idioma:
Tamaño:
21,6 x 14 cm
Categorías adicionales:

Inte i Herrens avbild

gnostisk vision, sakral ekologi, och framtidens trossystem

John Lamb Lash

Tapa blanda
Sinopsis

Inte i Herrens avbild beskriver det förkristna klassiska Europas rika andliga värld - de hedniska Mysterierna, den Mäktiga Gudinnan, Gnosis, myterna om Sophia och Gaia - och dess framtid som en kraft där vi återknyter kontakten med jorden.

John Lamb Lash's fascinerande redogörelse beskriver historiens avgörande färdväg från början av den kristna eran fram till dagens globala terror, en kurs som styrs av våld som baseras på tro och fundamentalistisk politik. Genom att kontrastera patriarkatet och de monoteistiska religionerna med berättelsen om den gnostiska visdomsgudinnan, Sophia, leder Inte i Herrens avbild oss bortom det destruktiva sociala kaoset till en miljövänlig framtid.

JOHN LAMB LASH är en talesman för mytologisk utövning. Han är även författare till webbplatsen www.metahistory. org, en utforskning av den moderna mänsklighetens uppfattning av myter och trosuppfattningar, samt författare till en rad böcker som omfattar The Seeker’s Handbook, Twins and the Double, The Hero - Manhood and Power och Quest for the Zodiac.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
34,94 €
IVA incluido
FREE PENÍNSULA
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up