¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9789535999133
Páginas:
166
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Ing Inti Bumi

At the Earths Core, Javanese edition

Edgar Rice Burroughs

Tapa blanda
Sinopsis

Penulis nyeritakake cara, lelungan ing gurun Sahara, dheweke wis nemokake kendaraan sing luar biasa lan pilot, sawijining wong kanthi crita sing luar biasa.

Sahabatnya minangka pewaris pertambangan sing ngetrapake mol watu eksperimen, kendaraan penggalian sing dirancang dening kanca penemu lansia. Ing pamindhahan, nemokake kendaraan kasebut ora bisa diuripake, lan ngubengi 500 mil menyang kerak Bumi, lumebu ing donya interior sing ora dingerteni.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
11,28 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO
MÁS OFERTAS

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up