¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9788979945942
Páginas:
272
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Gambar Dorian Abu-abu

The Picture of Dorian Gray, Javanese edition

Oscar Wilde

Tapa blanda
Sinopsis

Dipun urmati kanthi sempurnane potret sing dicatet dhewek, dorian abu-abu muda ngandhakake yen gambar sing ana ing kanvas bisa umure lan ganti ing panggonan. Nalika kepengine dadi bener, potret dadi rahasia dheweke kaya dheweke ngetutake lintasan mudhun dekadensi lan kekejeman sing nilarake jejak kasebut mung ing gambar kang mudhun. Babagan Wilde sing ora bisa dilirepake babagan nyang-nyangan lan konsekuensi sing dicritakake kanthi ciri khas lan wit-witan sing tajem. Asilé iku novel sing kaya gurih lan kontroversial minangka penulis sing ora bisa ditrima.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
10,83 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO
MÁS OFERTAS
keyboard_arrow_up