¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2018
ISBN:
9789198417210
Páginas:
154
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:
, Artes

Epler av gull

Ramon Bennett

Tapa blanda
Sinopsis

Denne boka er annerledes enn de bøkene som Ramon Bennett pleier å skrive. Den handler om å korrigere forskjellige feil som er blitt gjort i vanlig kristen undervisning, som skjedde enten på grunn av tradisjoner eller feil som er gjort av oversetterne, eller begge deler.

Bennett er ikke redd for å utfordre noen av de tradisjonelle kristne oppfatningene. Han sier selv at dette kan gi problemer med fordøyelsen for dem som er vant til å drikke melk istedenfor å spise fast føde. «For skjønt dere etter denne tiden burde være lærere, trenger dere igjen at noen lærer dere de første grunnleggende ting i Guds ord. Dere er blitt slike som trenger til melk, ikke fast føde.» (Hebreerne 5,12.) Bennett serverer generøse porsjoner med fast føde for dem som kan fordøye det.

En amerikaner som har lest Bennetts bøker, skrev til ham nylig og sa:

«Jeg har lest alle bøkene dine. Hvis du skrev en telefonkatalog, ville jeg lese den. Du er den beste kristne forfatteren som finnes i verden akkurat nå.»

Dermed bør du forberede deg på en fest i ordet og finne ut hvorfor Bennett ble kalt for «den beste kristne forfatteren som finnes i verden akkurat nå».

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
21,55 €
IVA incluido
FREE PENÍNSULA
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up