¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9788270799336
Páginas:
560
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Emma

Emma, Javanese edition

Jane Austen

Tapa blanda
Sinopsis

Emma professes dheweke ora tau pengin omah-omah (kajaba dheweke tiba banget ing katresnan), amarga dheweke ora perlu financial, gadhah pusaka gedhe lan dheweke ora pengin ninggalake bapake piyambak. Sawise seri engagements anyar, kunjungan ing highbury, lan akeh miscommunication, Emma ketemu dhéwé ing katresnan karo kanca dheweke.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
15,57 €
IVA incluido
FREE PENÍNSULA
AÑADIR AL CARRITO
MÁS OFERTAS

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up