¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9789040664816
Páginas:
504
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Dracula

Dracula, Javanese edition

Bram Stoker

Tapa blanda
Sinopsis

Ing wingkinge serigala serigala nglayang ing udhara nalika wong enom teka ing kastil. Nalika ketemu karo dracula, dheweke weruh yen wong iku pucet, pucet, lan aneh. Dheweke luwih prihatin nalika, sawise dheweke ngethok awake nalika cukur, vampir kaku ing tenggorokane. Sasampunipun, piyambakipun seda dening telung vampir wanita, saking piyambakipun boten saged lolos. Dheweke banjur sinau rahasia dracula: dheweke iku vampir lan bisa terus ngombe getih manungsa.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
15,81 €
IVA incluido
FREE PENÍNSULA
AÑADIR AL CARRITO
MÁS OFERTAS

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up