¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2019
ISBN:
9781087810348
Páginas:
124
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Cariyos Aesop

Aesops Fables, Javanese edition

Aesop

Tapa blanda
Sinopsis

Fabel Aesop wis dadi istilah kemul kanggo koleksi dongeng cekak, biasane kalebu kewan.

Akeh crita sing kalebu ing dongeng Aesop, kayata rubah lan woh anggur (mula saka asu "anggur asem" asale), tortoise lan hare, angin borth lan Sun lan bocah sing nangis serigala. ing saindenging jagad.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
11,47 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up