¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2016
ISBN:
9788293471998
Páginas:
32
Idioma:
Tamaño:
21,6 x 21,6 cm
Categorías adicionales:

Bjørnen Tor lager en gulrot

Lin-Marita Sandvik

Tapa dura
Sinopsis

Bjørnen Tor er en liten teddybjørn med et stort hjerte, som liker å oppleve noe nytt, spise gulrøtter og synge. Han bor sammen med mennesket sitt på Vestlandet, nær fjell og fjorder. 

Det er skrevet flere barnebøker om opplevelsene hans, med flotte fotografier og rundt 1000 ord. Hver bok inneholder en sang han har lagd mens i løpet av historien som fortelles. 

I fortellingene om han så baker han, dyrker grønnsaker, fisker, reiser, leker, feirer jul, står på ski og er sammen med venner. Han får lov til å prøve nye ting og gjøre sine egne feil. Alltid med kjærlig veiledning fra mennesket sitt, som bidrar med kreative svar og forklaringer på livet og det de opplever. 

I denne boken møter vi Bjørnen Tor mens han er ute og plukker løvetann. Plutselig skjer det noe som gir han en ide: Han vil lage en gulrot! Heldigvis sier mennesket «ja», og snart kan han sette i gang.  Han bygger gulrotseng, sår frø, og passer på plantene i mange uker. «Gulrot-sangen» blir til mens han holder på, og den hjelper nok plantene til å vokse. I alle fall får han mer enn en gulrot til slutt. 

Barn i alle aldre vil fryde seg over denne fortellingen om pågangsmot, naturens undre og livets enkle gleder.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
12,16 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up