¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2017
ISBN:
9788293471325
Páginas:
32
Idioma:
Tamaño:
21,6 x 21,6 cm

Bjørnen Tor feirer jul

Lin-Marita Sandvik

Tapa dura
Sinopsis

Bjørnen Tor er en liten teddybjørn med et stort hjerte, som liker å oppleve noe nytt, spise gulrøtter og synge. Han bor sammen med mennesket sitt, på Vestlandet, nær fjell og fjorder.

Flere barnebøker er skrevet om opplevelsene hans, med flotte fotografier og rundt 1000 ord. Hver bok inneholder en sang han har lagd i løpet av historien som blir fortalt.

I fortellingene så baker han, dyrker grønnsaker, fisker, reiser, leker, feirer jul, står på ski og er sammen med venner. Han får lov til å prøve nye ting og gjøre sine egne feil. Alltid med kjærlig veiledning fra mennesket sitt, som bidrar med kreative svar og forklaringer på livet og det de opplever. 

I denne boken får du oppleve Bjørnen Tor sin julefeiring. Fra han våkner og finner en adventskalender på veggen og til den kvelden der han og vennene fremfører den stemningsfulle «Bamsenes nyttårssang». 

Barn i alle aldrer vil fryde seg over denne fortellingen om vestnorsk jul, med adventskalender, julebakst, juletre, julegaver, pinnekjøtt, snø, nyttårsbukk-lek, lek og vennskap.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
12,16 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up