¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2016
ISBN:
9788293471295
Páginas:
32
Idioma:
Tamaño:
21,6 x 21,6 cm

Bjørnen Tor feirar jul

Lin-Marita Sandvik

Tapa dura
Sinopsis

Bjørnen Tor er ein liten teddybjørn med eit stort hjarte, som likar å oppleve noko nytt, ete gulrøter og synge. Han bur saman med mennesket sitt, på Vestlandet, nær fjell og fjordar.

Fleire barnebøker er skrivne om opplevingane hans, med flotte fotografi og rundt 1000 ord. Kvar bok inneheld ein song han laga i løpet av historia som blir fortalt.

I forteljingane så bakar han, dyrkar grønsaker, fiskar, reiser, leikar, feirar jul, står på ski og er saman med vennar. Han får lov til å prøve nye ting og gjere sine eigne feil. Alltid med kjærleg rettleiing frå mennesket sitt, som bidreg med kreative svar og forklaringar på livet og det dei opplever.

I denne boka får du oppleve Bjørnen Tor si julefeiring. Frå han vaknar og finn ein adventskalender på veggen og til den kvelden der han og vennane framfører den stemningsfulle «Bamsane sin nyttårssong». 

Barn i alle aldrar vil fryde seg over denne forteljinga om vestnorsk jul, med adventskalender, julebakst, juletre, julegåver, pinnekjøtt, snø, nyttårsbukk-gåing og leik og vennskap.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
12,16 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up