¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2018
ISBN:
9791126302260
Páginas:
322
Idioma:
Tamaño:
21 x 14 cm

Пекол

Hell (Macedonian)

Jaerock Lee

Tapa blanda
Sinopsis

Молејќи се безбројните души да ја разберат мизеријата на Пеколот, да се покајат, да се оттргнат од патот на смртта и да бидат спасени...


Светиот Дух го инспирира д-р Џерок Ли, Главниот Свештеник на Манмин Централната Црква да го осознае животот по смртта и мизерниот Пекол. Ние ги составивме неговите пораки и денес го објавуваме Пекол за да можат безброј луѓе, со јасност и точност да го согледаат Пеколот. Му ја оддавам сета слава и благодарност на Бога.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
10,56 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up