¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2019
ISBN:
9791126302635
Páginas:
274
Idioma:
Tamaño:
21 x 14 cm
Categorías adicionales:

Небеса II

Heaven II (Macedonian Edition)

Lee Jaerock

Tapa blanda
Sinopsis

Се молам вие да станете вистинските Божји
чеда и да ја споделувате вистинската љубов во
вечната среќа и радост во Новиот Ерусалим кој
што изобилува со љубовта Божја…
Му ја оддавам сета благодарност и слава на Богот
Отецот кој што јасно ми го откри животот на небесата и
не благослови со можноста да ја објавиме книгата Небеса
I: Јасен И Прекрасен Како Кристал, и сега Небеса II:
Исполнет со славата Божја.
Јас многу копнеев да ги осознаам небесата во детали и
затоа продолжив да се молам и да постам во врска со тоа. По
седум години, Бог конечно ми одговори на моите молитви,
така што денеска, Тој ми ги открива најдлабоките тајни за
духовното царство.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
9,88 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up