¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2018
ISBN:
9791126302475
Páginas:
258
Idioma:
Tamaño:
21 x 14 cm

Дух, Душа и Тело II

Spirit, Soul and Body Ⅱ (Macedonian)

Jaerock Lee

Tapa blanda
Sinopsis

Пораките на „Духот, Душата И Телото“ фрлаат светлина врз длабокиот дел од нашето ’себе‘ и не учат во врска со изворот на луѓето. Откако еднаш во целост ќе ја научиме и ќе ја разбереме оваа порака, ние исто така ќе бидеме способни да ја разбереме било која личност. Ние исто така ќе ги научиме и начините за да ги победиме силите на темнината, кои што влијаат на нас, така да потоа ќе бидеме во можност да ги водиме победоносните Христијански животи.
 
Опсег 2 од Дух, Душа и Тело, особено ќе ни објасни за изворот на Богот Создателот, за огромниот духовен простор и за просторот на светлината каде што ќе престојува нашата душа. Ставени се и некои слики во боја, кои што ќе ви помогнат да подобро го разберете Бога и просторот. Откако еднаш ќе ги разбереме тајните на просторите и ќе постанеме личности на целиот дух, тогаш ние ќе можеме да одиме над човечките ограничувања во употребата на просторот на Бога, и дури и ќе бидеме во можност да ја видиме формата на Бога.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
10,85 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up