¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Editorial:
Año de edición:
2018
ISBN:
9791126302468
Páginas:
306
Idioma:
Tamaño:
21 x 14 cm

Дух, Душа и Тело I

Spirit, Soul and Body Ⅰ (Macedonian)

Jaerock Lee

Tapa blanda
Sinopsis

Теолозите дебатираат во врска со елементите на човечките суштества, помеѓу дихотомната и трихотомната теорија. Дихотомната теорија кажува дека луѓето се составени од два дела: дух и тело, додека пак трихотомната теорија ни кажува дека има три дела: дух, душа и тело. Оваа книга е базирана на трихотомната теорија.

 

Духот, душата и телото и припаѓаат на областа која што не можеме да ја сватиме само со човечкото знаење, мудрост и сила. Тоа е област која што ќе може да ни стане позната само преку Бога, кој што го разбира потеклото на луѓето. Ова е истото расудување по кое што оној кој што го направил компјутерот, го има професионалното знаење за структурата и принципите на компјутерите, така да само градителот би бил тој кој што би бил способен да ги реши сите проблеми поврзани со работата на компјутерот. Оваа книга е полна со духовното знаење за четвртата димензија, која што ни ги дава јасните одговори на прашањата во врска со духот, душата и телото.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
12,46 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up