¿QUIÉN ES PETER?
Más detalles
Año de edición:
2018
ISBN:
9789038347288
Páginas:
116
Idioma:
Tamaño:
22,9 x 15,2 cm
Categorías adicionales:

Временска машина

The Time Machine, Macedonian edition

Herbert George Wells

Tapa blanda
Sinopsis

Со шпекулативен скок што сé уште ја разгорува фантазијата, храбар истражувач ја посетува иднината оптоварена со нашите најголеми надежи ... и нашите најмрачни стравови. Повлекувањето на рачката на временската машина го поттикнува на возраст од полека умирање на Земјата.

Таму тој открива две бизарни трки: нежниот Елој и подземните Моорлокови, кои не само што ја симболизираат двојноста на човечката природа, туку нудат застрашувачки портрет на утрешните мажи. Благодарение на експертското раскажување приказни и провокативен увид, временската машина ќе продолжи да ги потиснува читателите за идните генерации.

Vendido por Podibooks
Puntuación del vendedor (0/5)
10,31 €
IVA incluido
AÑADIR AL CARRITO

LOS QUE LEYERON ESTE LIBRO TAMBIÉN COMPRARON:

keyboard_arrow_up